архитектурно студио From Scratch Ltd

Проектиране на сгради

Студио From Scratch Ltd е специализирано в архитектурното проектиране на сгради. Предлагаме и комплексна услуга – проектиране по всички проектни части. Можете да разчитате на нас във всички фази на проектиране – предпроектини проучвания и формиране на концепция; създаване на идеен проект; изработка на техничтески и работен проект.

Интериорен дизайн

Сред услугите, предлагани от студио From Scratch Ltd е изработката на проекти по интериорен дизайн. Можем да разработим за Вас интериор на еднофамилни къщи, апартаменти, обществени и офис пространства, ваканционни хотели и др.

Проектиране на цялостна визия

Ние вярваме в това, че най-съвършен дизайн се постига, когато вътрешните и външните пространства си кореспондират. Това създава взаимообвързаност и хармонични връзки между екстериор и интериор. Можем да Ви предложим цялостна проектна визия, която включва архитектурен и интериорен проект за сграда, разработени от един автор.

Архитектурни визуализации, анимации, VR

С напредването на технологиите и ние се опитваме да бъдем актуални, и в крак с времето. Свържете се с нас, в случай че се нуждаете от изработка на фотореалистични визуализации. Предлагаме и изработка на архитектурна анимация и създаване на VR разходки.

Архутектурни консултации

Архитектите от студио From Scratch Ltd ще Ви консултират по актуални за Вас въпроси, свързани с архитектура и интериорен дизайн.

Следете актуалните публикации в нашия професионален блог. Там публикуваме интересни за нас теми, касаещи различни архитектурни въпроси. Пишем статии с цел по-висока информираност и по-красива и комфортна среда на обитаване.

Станете наши приятели и във Facebook 🙂