архитектурно студио From Scratch Ltd

FROM SCRATCH Ltd е архитектурно студио, специализирано в проектирането на сгради и интериорен дизайн. Ние предлагаме цялостна завършена проектна визия, в която обвързваме архитектура и интериор. Работим със съвремен технологичен подход. Чрез средствата на 3D визуализация и анимация, успяваме успешно да пресъздадем нашите идеи. Усилията ни са съсредоточени в това да предложим максимално функционални проектни решения. Създаваме проекти с високо качество на обитаване, както и съвременна хармонична архитектурна визия.

Стремим се да предложим проектни решения съобразени с необходимите нормативни изисквания, както и с индивидуалните предпочитания на клиента. Сградите в нашето портфолио са със съвременен модерен дизайн. Качествата на нашите проекти са заложени в избора на подходящи обемно-пространствени и композиционни решения, съчетани с функционални разпределения, и хармоничен подбор на цветови решения и материали.

За нас всеки един проект е интересен. Всеки проект ни изправя пред нови предизвикателства и ни дава възможността да измисляме нови идеи. Така ние надграждаме своите познания и разширяваме своя опит, както в проектирането, така и в общуването и успешната комуникация с клиента. Стремим се нашите клиенти да бъдат напълно удовлетворени от проектите, които получават.

Ако Ви предстои проектиране на сграда или интериор и търсите архитектурно студио, не се колебайте да се свържете с нас !

АВТОБИОГРАФИЯ

Десислава Михайлова Йончева
архитект

  • 2001-2006г. Национална Художествена Гимназия “Тревненска школа”
  • 2006-2012г. УАСГ, София, специалност Архитектура
  • 2015г. Член на КАБ и придобита Пълна Проектантска Правоспособност
  • 2008-2019г. Работен опит, придобит във водещи архитектурни бюра
  • 2019г. Архитект, основател на архитектурно студио FROM SCRATCH ltd

 

НАГРАДИ, СТИПЕНДИИ, УЧАСТИЯ

  • Стипендия на Американска Фондация за България ( АФБ) (2005-2006г. за изяви в областта на изкуствата)
  • Европейска стипендия (2009 – 2010г. ; 2010 – 2011г.; 2011-2012г.  за изяви в областта на архитектурата)
  • Европейска награда (2009 – 2010г. ; 2010 – 2011г.  за изяви в областта на архитектурата)
  • Участие в изложбата “Новата София” , с дипломен проект на тема “Зала за тенис в гр. Пловдив”